neděle 16. dubna 2017

Zápalů Bath a George Ford vytvořit Anglie problémy Eddie Jones

Majitel Bath, Bruce Craig, budou také záškuby, když se uvažuje o bezprostřední budoucnost. Pět z jeho boku v příštích sedmi her jsou v Poháru mistrů, se rýsující domov a pryč hry v bazénu proti vosy náhle klíčových. Ztratit a jejich sezona bude v nebezpečí rozpadu evropské kvalifikaci pro příští sezónu není zaručena. Dokončení mimo šestce by významná rána pro klub s bezedné zdroje Bath.

Je to všechno daleko od poslední sezóně, kdy Bath byly Premiership finalistů a Sam Burgess byl ještě union muž.Burgess by nenáviděl tento typ hry se svými častými zhroucenými scrums a skličující míč-v-play, ale jeho odchod zpět do ligy se shodoval s výrazn ým ponořením kolektivní důvěry družstva. Nikdo netrpí víc než Ford, který vypadal špatně na větrný den a hodil nákladný průsmyk, který Lutherovi Burrellovi umožnil ukrást rozhodující pokusy Svatých po 47 minutách. Eddie Jones má těžkou úlohu vybírat pomocníky z Anglie, ale musí se dostat To správně | Dean Ryan Přečtěte si více Mnoho stran pravděpodobně odvolalo své ztracené zapálení 10 v tomto okamžiku, ale Mike Ford neposlal zkušeného Walesu napůl Rhys Priestland do pět minut od konce.Dokonce i to byl Ollie Devoto, který udělal cestu, s tím, že Ford Sr je neochotný nahradit svého syna a vyvolat zvýšené obočí mezi rekordním davem 13 506. Jones, jeden podezřelý, by byl méně tolerantní a Může mít již z ligové tabulky uzavřeno, že Sarwensův Owen Farrell je lepší sázka na 10 v Anglii proti Skotsku dne 6. února, náhodně týden poté, co Saracens a Bath se chystají setkat v lize.Vnímání se mohou ry chle měnit, ale pokud Bath před pěti může vytvořit silnější platformu Ford najde život stává stále obtížnější.


Jeho otec je také znepokojuje nerovnoměrného dopadu skrumáže na zápas v tomto ročním období, které mají svědkem žalozpěv na dobu prvních 40 minut neštovice-označené časově náročné reset. „Nedostali jsme všechno správně, ale skrumáž to má příliš velký vliv na hru. Je to jen loterie. Rozhodčí neví, co se Sázkové bonusy Bet365 děje. Je to ničí hru. Ale my nehrajeme dobře. Jsme lepší než to."

Došlo však nesporné sílu set-kus Northampton balení chybí Courtney Lawes, Dylan Hartley, Tom Wood a Alex Corbisiero.Lawes je tento týden zpoplatněn proti Racing 92, ale hráči jako Alex a Ethan Waller, Mikey Haywood, Jamie Gibson a Paul Hill jsou skvěle zaplnění.Alex Waller se právě stal prvním hráčem, který zahrnuje 100 po sobě jdoucích Premiership her, zatímco Kieran Brookes nadále uvádět ofenzivní případu tighthead. „Je skvělé vidět naše mladé anglické kluci rozvíjet a zlepšovat," řekl Jim Mallinder jejich ředitel rugby. „Byly dominantní dopředu v každém zápase jsme hráli." European Rugby Champions Cup pool-by-bazénu vedení | Dean Ryan Více

Corbisiero, bohužel, je vzhledem k ještě větší operaci kolene tento týden a nebude realistický mezinárodní uchazeč znovu, pokud dokáže sešít dohromady jízdu bez zranění her.Bath, Jonathan Joseph byl pochopitelně rezavé, ale Anthony Watson vypadá stále jako testovací plný zad a Semesa Rokoduguni je druh silného křídlo Jones má tendenci upřednostňovat.

Cesta Rokoduguni opustil poníka-sledoval Ben Foden le žel v jeho stopách do koupele Bet365-Bonus ihned po registraci osamělého vyzkoušet, je nepravděpodobné, aby se vyhnuli oznámení nové Anglie trenéra, ale to nebylo dost uložit domácí stranu od čtvrtého porážky v jejich posledních pěti ligových zápasů zdvořilost JJ Hanrahan je trestem 73. minuty. „Bylo pin-drop ticho v šatně potom," řekl Rokoduguni. „Každý, kdo se právě vykuchaná s tím, jak jsme provedli."

Bet365-Čtěte více

Žádné komentáře:

Okomentovat