pátek 27. července 2018

Wenger visszautasította az ajánlatot Kínából. Rajongók tervezi, hogy március ellene

Ez jövedelmező ajánlatot Kínából nem utasíthatja? Ő tett volna azt mondta Arséne Wenger. Arsenal edzője azt mondta, nem világos, amikor felajánlotta a szerződés, hogy tette volna neki a legjobban fizetett edző mesterien világban. Gunners rajongó vele, de türelem, és a francia korai kilépés akar kényszeríteni egy tiltakozó menet.

Pep Guardiola gyűjt a Manchester City 15 millió fontot évente (475 millió dollár), nincs más edző nem tart tovább. Ő is, de amellett, hogy Wenger lehet a rossz kapcsolat, ha a francia edző elfogadta az ajánlatot, a kínai Super League-ben. Ez biztosította számára a 30 millió fontot (950 millió dollár) egy év alatt!Wenger de szándékában szezonban befejezni az Emirates.

képviselői a londoni klub extra me gy 67letého edző egy új, javított szerződést két évre, hogy a jelenlegi fizetése húz 8-10.000.000 fontot (316 millió dollár). Rock rajongó Gunners abban a reményben, a tapasztalt edző nem hajlandó, és miután húsz hosszú évek költöznek, még ellene, és a jelenlegi vezetés tart tiltakozó menet.

Bár a „menetelés" talán erős szó - elégedetlen Arsenal szurkolók fog menni a régi stadion Highbury Emirates stadionba, ahol a „tüzérek" play hazai mérkőzéseit 2006 óta.A legrövidebb út két pont között csak kb hat perc alatt.

1080 720p 480p 240p
unibet sportfogadás bónusz „> & lt; p & gt; & lt; span & gt; labdarúgók Arsenal Petr Zhejiang chem a padon a nyitó nyolc-döntőben a BL a pályán Bayern Munich szenvedett összeomlás 1: 5, és a peremén megszüntetése. & lt; / span & gt; & lt; / p & gt;
unibet online sportfogadás Hegesztési Bajnokok Ligája: Bayern München - Arsenal 5: 1.Az összeomlás Wenger csapata

„Amikor költözött új stadion, azt ígérték, hogy a mi klub most ugyanazon a szinten, mint a Bayern München, „mondta helyettes Mark king rajongók. „A felvonulás egy szimbolikus gesztus, amelyek rámutatnak arra, hogy ez az ígéret nem teljesült. Amikor megkaptuk kiosztási München (1: 5), sok rajongó felajánlották jegyek megtorlás eladó. Ők nem fizetnek 128 font (mintegy 4000 dollár) a hiábavaló erőfeszítések törölni az ilyen hiány, „hasonlítanak szinte reménytelen helyzetben megtorlás nyolc döntőbe a Bajnokok Ligájában.

unibet kifizetés módok új, két éves szerződést Wenger", mondja a király. „Arsene egy legenda a klub, de itt az ideje, hogy távozzon. Még mindig lehet megtenni, fejét magasra, mielőtt a dolgok még rosszabb. Mivel 2014-ben, amikor az utolsó hosszabb szerződést Arsenal sehol nem mozog, az edző nem nincs nyomás a menedzsment, mert a tulajdonos csak az érdekli, a pénzügyi erejét a klub. „

unibet bónusz United éppen nyerte az első trófeát az új edző.Chelsea labdarúgója lesz bajnoki, mert megváltozott az edző „mondta Király csak két példa.


unibet üdvözlő bónusz

Žádné komentáře:

Okomentovat