sobota 15. dubna 2017

Anthony Crolla dorazí Darleys Pérez piaty vyhrať WBA svetový titul

Anthony Crolla vyradení Darleys Pérez, aby sa stal WBA svet ľahký majster v Manchestri. Crolla bolo odopreté svetový pás v júli, kedy jeho prvý stret s Pérez bol vyhlásený za remízu -. Za rozhodnutie okrádanie Manchester bojovníka emocionálne víťazstvo v nadväznosti na neho udržanie vážne zranenia pri pokuse zadržať zlodeja skôr v tomto roku

Avšak, to bolo niečo iné, na Manchester Arena Saturdaynight, ako bodyshot preukázaný kolumbijskej odvolá s 30 sekúnd zostáva piatom kole.Pérez padol na zem a nepodarilo sa poraziť počet, čo vyvolalo divoké scény medzi domácou podporou.

Crolla, 29, povedal Sky Sports 1: "Bolo to absolútna horská dráha v posledn� �ch 12 mesiacoch a toto Je dokonalá povrchová úprava. Je to splnený sen. Myslel som si, že to bude hlavná strieľačka, ktorá zvíťazí v boji, ale vezmem ten bodový bod každý deň v týždni.


"Spomínam si, že som potopil ľavú dole a ako väčšina ľudí, Dobrý Bodyshot, vedel som, že to bolo tam a potom. "Anthony Crolla v nemocnici po konfrontácii s zlodejmi v domove suseda Read more

Martin Murray bol opäť srdcový zlosť, keď jeho štvrtý pokus o svetový titul skončil v porážke Arthur Abraham v Nemecku.Obhajca WBO super-middleweight majster vyhral rozdelenie bodov rozhodnutia 115-112, 112-115, 116-111, ktorý uchováva opasok.

Murray mal malý úspech v úvodných kolách v Hannoveri a bol chytený rovný, silný pravá ruka v treťom. To nebolo až do šiesteho že Murray pristálo niečo zmysluplné , nútiť súpera späť na lanách s pravou rukou, ale Abrahám odpovedal s pultom pri príležitosti Brit tvár.

Bet365-Viac informácií

Majster dvakrát chytil Murray siedmy, ale on pristál najlepšie punč boja v ďalšom kole, chytať Abraháma s veľkým pravou rukavicu.

Murray bol odpočítaný bod, po pár varovanie, v 11. za použitia ramena , ktorý všetci ale skončil 33-rokov staré nádeje.

Bet365-Čítajte viac

Žádné komentáře:

Okomentovat