neděle 16. dubna 2017

Stefan Scepovic skóre prvej keltskej cieľom pri výhre nad Astra Giurgiu

Z premietania, ktorá poskytla definíciu pre nepresvedčivé keltský môže aspoň vážiť ich výhru. To je zásadný pre kvalifikáciu do vyraďovacej kola Európskej ligy zostáva realitou. Celtic sú zbavení mnohých vecí, ale nie, aspoň cenné body v Európe. Stefan Scepovic, jeden z mnohých hráčov drú proti Astra Giurgiu, to tiež označila príležitosti svojho prvého keltskej svätyne.

"Som veľmi rád, Stefan," povedal keltský manažér, Ronny Deil. "Chce hrať za tento klub. Bol veľmi napätý pred hrou, videl som, že v ňom.To nebude jeho posledný cieľ. "Raz by som, že nie, pretože útočník, ktorý stál viac ako £ 2m.

V opačnom prípade, tam bol malý fandiť Deil cez jeho neustále nároky progresie. Tento sentiment nebola podporená takmer dostatok dôkazov. Niet divu, že odpoveď "nie", keď sa opýtal, či bol teraz presvedčený, progresia zo skupiny D. keltský nejako zbierala sedem bodov z troch zápasov.

Europa League je slušný prostredie pre Deil pokúsiť spať v nových hráčov a nevšedné nápady. Nórska predchodca, Neil Lennon raz dodané dôkazom.Tento tím Celtic mohol a nevyhnutne by v rozpakoch v Lige majstrov.

Momentum je jedna komodita Deil bol zamietnutý počas jeho prvých mesiacov na starosti, takže to predstavuje rozhodujúcej fázy. Astra návšteva bola prvá zo štyroch domácich zápasov v rade pre Celtic; beh víťazstvo by zmierniť kritiku, ktorá ľahko prevezený Deil svojej cesty.

Rumuni prišla do Glasgow so svojimi vlastnými problémami, napriek tomu, že sa odrazil Lyon z tejto súťaži na kvalifikačnej fázy. Oni nemali tvrdil Europa League miesto pre štart a tréner Oleg Protasov, je len deväť dní do zamestnania.Všetky druhy príbehov vyžarovali o pozadí chaosu v Astra, ktorý vydal tvrdenie Deil to, že by bol schopný vyhrať škótskej elite trochu znepokojujúce.

Astra urobil, aj keď prerušený istý módy. Divoký jazdy od Seidu Yahaya nútený Craiga Gordona do neobvyklý uložte pŕs po 20 minútach. O niekoľko sekúnd neskôr brankár používa nohy popierať Constantin Budescu Astra kapitána. Gordon vynikajúca forma poskytol aspoň jeden zvýraznenie keltských sezóny.

Keď Budescu privádza Takayuki Seta, ktorý vystrelil vedľa, šelesty nespokojnosti boli zrejmé.Scepovic, takže vzácne štart, pokúšal sa odľahčiť domácu atmosféru, ale jeho 24. minúty strelu odrazil mimo bránu.

Ďalšie domáce zdesenie bolo sledovať, ako Charlie Mulgrew prešiel loptu priamo k Gabriel Enache, ktorý pritiahol snaha široká. Sa len pol hodiny preč, to vyzeralo, ako by Astra mohlo byť ponechané na nariekať plytvanie pred bránkou.

najlepšiu príležitosť Celtic sa otváracieho polroku klesol na Anthony Stokes. Írskej republiky International blízko ku strelenie gólu z ôsmich dvorov, ale videl jeho strelu zablokoval. Scepovic, trvalé inak žalostný obdobie, bol zodpovedný za nastavovacie práce.

Keltská boli opäť roztrhané na začiatku druhej polovice, ale mali by mať tvrdil 51. minút vedenia.Scepovic vyzeralo v šoku, že Stokes center si našiel cestu do jeho cesty. Srbský útočník riadne čele široká, keď to vyzeralo lepšie skóre. Scepovic minula cieľ znovu od doručenia Mikael Lustig, v ponuke ďalšie povzbudenie Astra obrany.

V pol hodiny hrať, zápas značne ustúpila. Astra postrádal svoje skoršie útočiace impulz s keltskými buď pracovali alebo nehospodárne na príležitostiach sa pohybovali dopredu sami.

Gordon odrazil preč Budescu kríž, v akom označený Astra je posledný sľubný okamih pred Celtic prielomu. Scepovic tentoraz spojený s Stokes je voľný kop ísť domov na zadnú tyč.Chystáte sa právom priemerov, je Scepovic musel skórovať v určitom okamihu.

duch Rumunov bol smrteľne zranený. Astra znovu pripustil po Silviu Lung robil všemohúci neporiadok s nízkou Aleksandar Tonev kríža; Stefan Johansen bol po ruke zabuchnúť odskočiť do siete.

minor útecha hostí prišiel z Enache, kto profitoval z takmer po oportunizmu aj keď by tak vyzeralo, vedel len málo o 81. minút cieľ.


Žádné komentáře:

Okomentovat