neděle 16. dubna 2017

Anglicko propojuje budúcnosť Alexa Corbisiera s pochybnosťami, keď sa operácia kolena stane

Anglicko a Northampton prop Alex Corbisiero bude tento týždeň mať ďalšiu operáciu kolena, čo vyvoláva obavy o svoju budúcnosť na najvyššej úrovni.

Corbisiero kované povesť ako najlepší scrummaging loosehead rekvizita v Európe po jeho využije pre rok 2013 Lions, ale svoju kariéru a od tej doby bol sužovaný zraneniami a má ešte objaviť tento season.Luther Burrell a Northampton Saints aby plat kúpeľ pre ich hriechy ďalšie informácie

27-medziročne starý začal len sedem testov v Stuart Lancaster éry, posledný v roku 2012, a to nehral od svojho príchodu na ako náhrada, 18 minút od konca, v Anglicku je prvý Svetový pohár warm-up zápase proti Francúzsku, v Twickenham, v augusta.

bol vynechaný zo svetového pohára pre zranenie chrbta, ale problémy kolena ho prenasleduje po celú dobu svojej kariéry a bude mať operáciu v utorok, dva mesiace pred začiatkom šiestich národov.

"je to veľká operácia, skôr clean-out," povedal riaditeľ Northampton RU gby, Jim Mallinder po 13-11 Premiership víťazstve v Bath. "Nevieme, ako dlho bude po dobu, ale to bude určite niekoľko týždňov.Nebude myslieť na šiestich národov: to je ďaleko za neho. To nie je dobré, ale je byť pozitívne, a tak sme. "

Northampton, ktorí dúfajú, ich ďalšie zranené Anglicka dopredu Courtney Lawes, Dylan Hartley a Tom Wood bude fit hrať v back-to -Vrátiť Champions Cup zápase proti Racingu 92 v najbližších dvoch týždňoch urobili svetlo Corbisiero neprítomnosti, s bratmi Waller, Alex a Ethan, ktorý imponuje dopredu.

mlyn bol hlavný faktor vo víťazstvo v Bath, veľa k odporu strane obrany do mácich tréner Mike Ford. "Skrumáži sa stala lotérie," povedal. "Je to ničí hru a rozhodovanie o tom, kto vyhrá. Ste 13-11 sa sedem minút ísť a sú zdvihnutá zoskupením.Nikto nevie, čo sa deje v nich, ale oni majú príliš veľký vplyv. "


Žádné komentáře:

Okomentovat