úterý 11. dubna 2017

Moeen Ali potrebné pripomenúť, aby Anglicko jednodňové strane proti Austrálii

28-ročný bol tam nasadený počas Svetového pohára vlani v zime, ale minul elektrickú sériu 3-2 víťazstvo nad Novým Zélandom v júni, pretože selektory sa pozrel, aby ho hral červené gule kriket pre Worcestershire pred Ashes.

v prípade jeho neprítomnosti Surrey pravák Jason Roy bol spárovaný s Hales a zatiaľ čo jeho najvyššie skóre v piatich zápasov bolo 38 rokov, ich ohromujúci otvorenie stánku 100 Betclic-Získaj bonus práve teraz v 10,4 do ďalšieho obdobia vo štvrtom jednej Dayer v Trent Bridge to nastaviť nahrávanie chase 350.

Avšak Moeen je považovaný za súčasť prvej voľby Anglicka jednodňové X I a potom, čo pôsobí ako frustrovaní No8 v testoch tento rok v lete, bolo povedané, že bude partnerom Hales proti majstrom sveta, začínajúci v Southamptone dňa 3. septembra, s čatou byť menovaná budúci týždeň.Správy o sobotu večer navrhol Joe Root a Ben Stokes boli tiež pravdepodobné, že bude odpočinutý z piatich zápasu série.

aliancie Moeen a Hales bude zvracať zaujímavý subplot, čo hlavného trénera, Trevor Bayliss pri bližšom pohľade na ich talente proti novému lopte - aj keď v 50-cez kriket.


- ako Anglicko zvážiť možnosti, ako nahradiť Adama Lyth v teste stranu pre zájazdy do Spojených arabských emirátov a Juhoafrickej republike

Lyth išiel do piateho testu tu Cook pripúšťa, že behy boli potrebné v prípade, že Yorkshireman bolo, aby lietadlo.Doľava-hander dvakrát prepado l, však, s duffed ťahom na mid-on off Peter Siddle v prvej smene nadviazala lemovanie rovnakého muža na druhú sklzu na 10 rokov.

27-ročný v priemere 12,8 v rade, a to aj napriek sto rokov vo svojom druhom teste proti Nového Zélandu v Headingley v máji, sa snažil presvedčiť pozorovateľa, že jeho run-making schopnosti na úrovni krajskej môže preložiť na medzinárodnej scéne.

< p> Nottinghamshire je Hales, ktorý prešiel 1000 prvotriedny beží pre sezónu na ceste do 189 proti Warwickshire v piatok, je tvrdo nahradiť Lyth.Ale s Pakistanom next up na sústružníckych ihriskách SAE, konanie sa tiež uvažuje o Moeen ako spôsob uloženia neuzavretú nohu kužeľ Adil Rashid.

Surrey je Zafar Ansari, ľavým ramenom spin-bowling všestranný človek, ktorý vyhral svoj osamelý jednodňové čiapočku proti Írsku v máji, ďalší do úvahy pre test výlet s Yorkshire Gary Ballance predpokladá návrat do družstva ako rezervné pá lkar po vykonaní bodu s jeho 165 proti Sussexe v Hove.

Ballance, ktorý bol vynechaný po druhom teste u Pána, čaká sa dozvie, či sa udrží svoju centrálnu zmluvu s riaditeľom Anglicka krikete Andrew Strauss, nastavte oznámiť príjemcov pre budúci 2015-16 mesiac po jeho zozname je podpísaný Anglicko a Wales kriketové rade.

Straussove výbery pre budúci rok bude zaujímavé s tým, že sa zaoberá mať predtým podal už v zákryte s prvou voľby anglickej testu stranu od ich uvedenia na trh v roku 2000.Ale na jeho vymenovanie na začiatku leta, a v nadväznosti na dnešný zápas bielo-ball kampane vlani v zime, Strauss pokračoval v zázname uviesť, že jeden deň krikete by mal mať rovnaký význam, ako sa plánuje na majstrovstvách sveta na doma pôda v roku 2019.

Cook, Jimmy Anderson, Stuart Broad a Ian Bell sú teraz zdanlivo jednoduchým formáte hráči, zatiaľ čo napríklad Eoin Morgan, ktorý nebol centrálne zmluvne od roku 2013, je kapitán jedného -Day a Twenty20 strany.

Betclic-Kliknite tu

Žádné komentáře:

Okomentovat