pátek 14. dubna 2017

Sebastian Coe predstavuje veľmi britský útok na ruské rozšírenej dopingu

Coe odmietol. On išiel do Ruska. On vyhral zlato, zapálil svoj vlastný legendu a odvtedy išiel na vlne. Neskôr Coe naliehal histórie mal "právo ukázal mu" pretože Rusko vykonáva v každom prípade invázii do Afganistanu. Povedal, že ponúka priateľskú ruku do Ruska v roku 1980 mu pomohol zabezpečiť Londýne 2012 hry. Navrhol tiež, zvlášť, ktoré bežia v Moskve pomohol zvrhnúť Berlínsky múr o 10 rokov neskôr, poznámku, ktorá nesie slabé ozveny stave psychológovia chceli volať Hasselhoff klamu.

Zvláštne, ako sa veci opakujú.Keď bol Coe Williamom Haguem v neskorých deväťdesiatych rokoch minulého storočia, jeden Tory M P ho opísal ako "pekný, ale stlmený", zmätený svojou energicky tupou naliehanosťou na to, že je všade a robí všetko bez toho, aby sa zdalo, že naozaj niečo urobí. Ako následný hviezdny úspech Coeho dokázal, bol to Tory MP jednoznačne zle. Alebo na polovicu. Alebo aspoň určite nie celkom správne. Stojí to za to, aby sme to všetko pamätali neurčito na konci týždňa studenej vojnovej drámy, počas ktorej sa zhromaždila intenzívna úzkosť súvisiaca s Coe. Okraj vecí. Coe musí konať rozhodne. Coe bude konať rozhodne. Coe konala rozhodne, ale nie rozhodne.Coe je / nie je / môže byť stále človek vyčistiť atletika / Šport / kompletné elitnej globálnej mocenskej štruktúry (nehodiace sa podľa úrovne klamu). Facebook Twitter Pinterest Sebastian Coe, šéf IAAF, sa ocitne v ťažkej pozícii nad ruským rozšírené dopingu. Fotografie: Artyom Korotayev / Itar-Tass Photo / Corbis

Ak je nejaká hodnota zamerať sa na Coe vo spadu z Ruska priznania Mutual Assured Doping je možná hlavne pre jeho symbolickú hodnotu.Naozaj existuje niečo docela dotýkajúce sa predpokladu, že Coe, ako vedúci IAAF, môže zatiaľ ponúknuť nejaké riešenie na toto všetko; Že v Coe (Angličan, celebrita, kladivo Berlínskeho múru) stále existuje nejaká vágna nádej na transparentne sprostredkované a zázračne očistite.

Rusko môže, ale nemusí, úplne zakázať atletiku. To sa môže, ale nemusí vrátiť včas, pre Olympijské hry v Riu, ktoré sú plne kompatibilné s Wadou, už to neurobí zlú vec. Čistenie kože môže prerezávať hlboké a tvrdé. Nikdy nebudeme vedieť.

Ale jedna vec je istá. Myšlienka, že Coe je ideálnym človekom, ktorý má vyhnúť jed, pokračovať a nájsť a zničiť korupciu inde, stále spadá do klasického Catch-22 všetkých takýchto vyšetrovaní.Coe bol pri IAAF tým, čo teraz vyzerať ôsmich rokoch úplatkov a zatajovanie. Jedná sa o klas ický telefónny hacking redaktor novín je hlavolam. Vysoko kompetentní reformátori neskončili vo vedúcich pozíciách v poškodených organizácií. Buď vieš, že sa to deje, a preto sú spoluvinníkmi. Alebo nie, a sú nevhodné pre to opraviť. Neexistuje žiadny reálny stredná cesta tu.

V jeho prospech to vyzerá, ako keby Coe skutočne nemal tušenie, čo sa deje pod nosom. Ide o rovnaký Coe, ktorý vyhlásil, z obvinenia z dopingu systémového proti svojim kamarátom Alberto Salazar "Nemám žiadnu možnosť zistiť pravdivosť týchto tvrdení" Naozaj? V žiadnom prípade? V žiadnom prípade vôbec?Rovnaký Coe, ktorý striekal tak ochraňujúco nad jeho predchodca, človek, ktorý je v súčasnej dobe vo väzbe pre podozrenie z korupcie a prania špinavých peňazí. Facebook Twitter Pinterest Tajomstvo dopingu: ako Rusko robí svojich víťazov

V skutočnosti vyzerajú dosť blízko a tam je niečo veľmi divného myšlienke Coe ako kla divo na overclass a nepriateľ záujmových skupín. Zoberme si na chvíľu podstatu obrovské osobné bohatstvo Coe narastené od jeho spoluúčasti inak starších bez olympijských hrách v Londýne. Veselo, v roku 2007 Coe dokonca hrozil žalovať televízny dokumentárny film nad návrhmi Stál profitovať osobne z Londýna 2012.A napriek tomu, keď Sebastian Coe Ltd, AKA Kompletným Leisure Group, bola predaná Chime, športové PR agentúra, ktorá robil milióny zo zmlúv týkajúcich sa olympijských hier, Chime poznamenal, že on bol "jeden z údajov najviac vysoko postavených vo svete šport "a uviedol, že jeho účasť by sa mohla stať jedným z,tří najväčších športových a zábavy podniky v celom svete '. Coe zarobil milióny na obchode a stal sa predsedom spoločnosti. Čo je samozrejme všetko v poriadku. Alebo aspoň, aby sa dalo očakávať.

Bez ohľadu na konečný osud Ruska, čo Coe ponúka, je predovšetkým zmysel pre širšie osvetle nie. Často sa predpokladá, Britmi, že rezba záber moci a bohatstva sú veci, ktoré sa dejú inde.Že keby sme len - Briti, FA, Seb Coe, David Cameron OE, kráľovská výsosť princ William -, mohli dostať na vnútorných vecí by mohol konečne zmeniť

Možno, že by bolo dobré cvičenie, aby vysvetliť, člen ruskej alebo brazílskej športové politickej garnitúry, že extrémne osobné obohatenie z účasti na daňovníka-financoval športové akcie je v poriadku a iné, pretože my sme Briti.

alebo povedať veľa power-sprostredkovateľské oligarchu a Royals a uhlíkové králi v súčasnej dobe so sídlom v Londýne, že majú monopol na bratříčkování a hromadenie moci. To by malo aspoň vyvolať smiech v tme.Práve teraz sme všetci mohli robiť s jedným z nich.

Skutočný problém tu nie je Ruska alebo čo Coe môže alebo nemôže dosiahnuť IAAF sankcie v najbližších 18 mesiacoch. Vladimir Putin navrhol v jeho veľkolepo obviňujúci nostra culpa, ako Dick Pound poukázal vo svojej správe, je to proste špička ľadovca. Rovnako ako za súčasného hre Bluff a presilovke diplomacie to cíti, občas, ako by celé koncepciu športu - súťaže, kolektivizmu je zázrak ľudskej schopnosti - začala hniť malý, mäso topenia off kosti, robot diely začínajú hrabať cez.

Všetko, čo naozaj sa zdá isté, že sme nikde blízko konca tohto. A že Afganistan je stále veľmi napadnutá.


Žádné komentáře:

Okomentovat